Changing the world, one site at a time…

Stacks Image 3
Kom til Lærkelunden Camping i Sønderjylland og nyd vores gode service.
Lærkelunden Camping ligger lige ud til Flensborg Fjord. Der er en flot udsigt ud over vandet fra næsten alle pladserne. På Lærkelunden finder I en helt speciel hyggelig atmosfære. Vi er en campingplads i Sønderjylland med ca 250 enheder, arealet er velplejet, parklignende og vi behandler det, som er det vores egen have. Det gør vi naturligvis for vores gæsters skyld, da vi har en ambition om at være blandt Sønderjyllands foretrukne campingpladser.
Lunden beskriver campingpladsens placering i terrænet. Landskabet – netop en lund – er et sted med læ, og hvor solens stråler hurtigt giver varme og buske og træer den nødvendige skygge. Vi ser os selv som en af de hyggeligste campingpladser i Sønderjylland.

Lærkelundens hjemmeside
(Tryk her)
Udlejning af campinghytter og campingvogne
I kan også besøge Lærkelunden Camping i Sønderjylland selvom I ikke har campingvogn eller telt.
Vi tilbyder udlejning af en campinghytte eller campingvogne på vores plads.
Vi har campinghytter i Sønderjylland i tre kategorier og 4 campingvogne til udlejning, så der er noget for enhver smag.

Vi oplever mange gæster der benytter vore camping hytter i en weekend, hvor de udforsker Als og Sønderjylland – Hvor en tur til Flensborg er en fast del af programmet.
Læs på Lærkelundens hjemmesiden mere om de tre typer af campinghytter og de forskellige campingvogne, og book en campinghytte eller campingvogn online.
Stacks Image 40
Stacks Image 42
© 2018 Kabe-vennerne